Новини

Flutter (Pokerstars) избра Фърст Фасилити България за реконструкцията на своя нов офис в България.

Екипът на Flutter избра „Фърст Фасилити България“ като свой доверен партньор за изпълнението на проект, част от корпоративната програма за развитие на работните пространства.

Екипът на „Фърст Фасилити България“ изпълни успешно дейностите по част архитектура,ОВиК, осветление, доставка и инсталация на мултимедийни елементи за новата мултифункционална зала Goldlinе.
Проектът е сложен поради своята специфика в артитектурните решения.

Основното предизвикателство е това, че две конферентни зали и свързващ коридор се обединяват в една голяма зала с амфитеатрално разположение със сто седящи места. Отделно от това проектът включва доставка, монтаж и настройка на мултимедийна стена с девет монитора, преработка на вентилация, климатизация, осветление и боядисване на стени и тавани. Всички дейности са извършени в работното време на офисите, без да се възпрепятства нормалната работа на служителите.

Благодарение на екипната работа, прецизното планиране и изпълнение залата Goldline придоби своя окончателен вид, според предварителните очаквания изцяло в синхрон с цялостните офис решения на Flutter – модерни, гъвкави, динамични.

Споделете

Актуални новини от Фърст Фасилити

Мол Марково Тепе

Джи Пи Груп и Фърст Фасилити България ЕООД удължиха договора си за технически фасилити мениджмънт на Мол Марково Тепе в гр. Пловдив. Търговският център има

Научете повече »